Gitarų vakaras

Visi visi, net ir tie, kuriems antrojo rudens mėnesio pradžia buvo sunki, Spalio 7d., gražiai besileidžiančios saulės nušviestą penktadienio vakarą, atvyko atgaivinti kūną ir sielą į gitarų vakarą. Ir nebuvo nei vieno, kuris bent dalele širdies butų pasigailėjęs šiuo savo sprendimu.

Renginys buvo puikiai pasisekęs visapusiškai – nuo salės paruošimo iki muzikantų pasirodymų. Tamsos efektais patobulintas „akvariumas“ persipildė muzikos ištroškusių gimnazistų. Nors buvo sunku kažkam pradėti, po truputį visi įsivažiavo, o sustoti buvo nelengva. Viena po kitos skambėjo dainos iš skirtingų pusių – ir iš kur tiek gitaristų? Ir buvo visiškai nesvarbu, koks kiekvieno stilius, visi dainavo kartu nuo Vytautas Šiškauskas – Mūsų kaimas iki Adele – Roling in the deep. Vėliau prie gitarų prisidėjo ir pianinas, o vakarą vainikavo buvusio gimnazisto Jono Skučo pasirodymas.

Renginiui einant link pabaigos įsijautimas buvo toks milžiniškas, jog gimnazistai pradėjo šokti pagal lyrinę muziką. Nors buvo sunku rasti bent mažą plotelį erdvės, tai taip pat prisidėjo prie to, kad visi dar labiau jaustų vienas kitą dainuojant ar šokant. Naujokai dar kartą nusistebėjo šiuo gimnazijos dėsningumu – ir vėl viskas vyko savaime, beveik be pasiruošimo, pačių mokinių dėka. Kiekvienas prisidėjo prie renginio – visi kartu susikūrėme nuostabų vakarą.

Dėkojame renginio organizatoriams ir drąsiausiems muzikantams, nepabijojusiems atsiskleisti!

Audrius