Kandidatai į naująją mokinių tarybą

Penktadienį baigėsi registracija į naująją mokinių tarybą. Net 27 KTUG moksleiviai užpildė anketas, siekdami tapti MT dalimi. Kiekvienas jų trumpai save apibūdino, nurodė organizacinę patirtį ir būsimą indėlį į MT. Tad štai tie kandidatai jūsų teismui :)

PIRMOKAI:

Grėtė Gražulytė

Trumpai apie save: Esu kūrybinga, linksma, kupina įvairiausių idėjų mergina. Trejus metus lankiau dizaino studiją, mėgstu aktyvų laisvalaikį.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla:  jokios :)

Mano indėlis į naująją MT būtų: galėčiau prisidėti prie mokyklos puošimo, plakatų kūrimo, renginių organizavimo.

Patricija Gudeikaitė

Trumpai apie save: Esu intensyvią veiklą mėgstanti asmenybė, todėl lankau lauko tenisą, papildomai mokausi prancūzų kalbos, neseniai pradėjau groti fleita. Mėgstu vadovauti ir išsakyti savo nuomonę, diskutuoti apie esamas problemas ar neaiškumus, organizuoti renginius bei išvykas.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Ankstesnėje mokykloje buvau klasės seniūnė, taip pat buvau išrinkta į mokyklos tarybą, ten organizavau ir vesdavau renginius, ieškodavau rėmėjų, kurie tuos renginius galėtų finansuoti, konkursų laimėtojus apdovanoti prizais, piešdavau informacinius plakatus, aktyviai prisidėjau prie išvykų organizavimo. Todėl tiek metų praleidus organizavimo srityje, savo gyvenimo neįsivaizduoju be šios veiklos.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Kadangi turiu nemažai organizacinės patirties, KTU gimnazijoje prisidėčiau prie renginių organizavimo, taip pat pasiūlyčiau ir naujų, tokių kaip „Vaizdingas vakaras“ ar „Spalvų savaitė“, be to, mano manymu, reikėtų plėsti  renginių reklamą, sudominti gimnazistus, kad penktadienio vakarais į salytę ateitų pasimėgauti renginiu ir gerai praleisti laiką daugiau žmonių.

Rokas Morkūnas

Trumpai apie save: Gabus, originalus, optimistas arba tiesiog – Žėnia :D Jau daug kas spėjo pažint, pačiam sunku pasakot apie save, pasiklausinėkit :)

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Renginių organizavimas, renginių vedimas, daug konkursų, nemažai laimėtų (ypač skaitovų)

Mano indėlis į naująją MT būtų: geras :)

Rūta Marija Nadišauskaitė

Trumpai apie save: Sveiki!  Mėgstu dirbti komandoje, turiu idėjų, kurias galima būtų realizuoti. Manau, kad galiu būti KTUg mokinių  tarybos narė.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Ankstesnėje mokykloje aktyviai dalyvavau organizuojant renginius. Esu pirmokė ir manau, kad gimnazijos  tradiciniams renginiams laikas „įpūsti naujų vėjų“

Mano indėlis į naująją MT būtų: Taryboje galėčiau atstovauti pirmokų interesus ir lūkesčius.

Monika Tarvydytė

Trumpai apie save: Aš esu žingeidi, besidominti naujovėmis, pasitikinti savimi ir turinti lyderio savybių . Mano gyvenimo kredo – „Kritikuoji – siūlyk, pasiūlei – padaryk!“

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Dvejus metus buvau klasės seniūnė KJG gimnazijoje. Ši veikla išugdė gebėjimą vadovauti, būti atsakingai už priimamus sprendimus, turėti ir sugebėti apginti savo nuomonę bei poziciją. Taip pat organizavau daug renginių muzikos mokykloje, kurią baigiau pernai metais. Aš lankau sportinių šokius jau 10 metų. Ši sporto šaka išugdė manyje norą visada sieki  geriausio rezultato. Jau antri metai dalyvauju NMA veikloje.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Naujų renginių organizavimas (klasių prisistatymo vakaras, socialinės paramos programa), argumentuota nuomonė įvairių klausimų sprendime, įgytos patirties mokyklinėje ir užklasinėje veikloje įgyvendinimas.

 

ANTROKAI:

Valdonė Ališkevičiūtė

Trumpai apie save: Esu mažas žmogus, bet mano siekiai dideli. Manau, kad mano kūrybingumas, optimistiškumas ir darbštumas yra svarbios savybės kiekvienoje veikloje.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Praeitais metais padėjau organizuoti akciją „Įžiebk viltį gyventi geriau“, kurios metu lankėme vaikų namus.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Visada esu pasiruošusi padėti organizuojant renginius, skleisti gerą nuotaiką jų metu ir savo idėjomis sudomint žmones.

Radvilė Bankauskaitė

Trumpai apie save: Esu kūrybinga ir darbšti, nebijau prisiimti atsakomybės. Noriu visur dalyvauti ir prie visko prisidėti.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Praeitais metais buvau MT, priklausau pelno nesiekiančiai organizacijai „Kaunas Interact Club“ ir aktyviai dalyvaujo jos veikloje.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Naujajai MT padėčiau įgyvendinti naujas idėjas ir nepamiršti kasmetinių renginių.

Goda Barilaitė

Trumpai apie save: Esu draugiška, aktyvi, linksma, sumani. Mėgstu naujoves ir iššūkius, moku dirbti komandoje ir noriu išbandyti save naujose srityse bei prisidėti prie mokyklos renginių organizavimo.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Prisidedu organizuojant klasės renginius, buvusioje mokykloje buvau klasės seniūnė, tačiau į MT taip pat einu ir norėdama įgyti daugiau organizacinės patirties.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Aš aktyviai dalyvaučiau naujosios MT veikloje, siūlyčiau savo ir išklausyčiau kitų gimnazistų bei tarybos narių idėjas ir padėčiau jas įgyvendinti.

Saulė Bertalytė

Trumpai apie save: Esu žmogus su lakia vaizduote :) Mėgstu bendrauti, kurti bei garantuoju, jog manimi pasitikėti galima!

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Padėjau ankstesnėje klasėje organizuoti kai kuriuos renginius

Mano indėlis į naująją MT būtų: Idėjos bei pagalba organizuojant renginius

Rokas Budrauskas

Trumpai apie save: Esu aktyvus, draugiškas KTUG bendruomenės narys, kuris su malonumu prisidėtų prie MT veiklos.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Padėjau organizuoti šių metų filmų popietę, taip pat šiuo metu organizuoju būsimą gimnazijos protmūšį.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Prisidėsiu savo kūribiškumu, energija bei naujomis idėjomis.

Danielė Makulavičiūtė

Trumpai apie save: Manau, esu pareiginga, atsakinga, padedanti ir komunikalbili asmenybė. Laisvalaikiu žaidžiu tinklinį, groju pianinu, skaitau knygas ir susitinku su draugais.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Savo ankstesnėje mokykloje daug prisidėjau prie įvairių renginių organizavimo klasės mastu.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Be galo daug noro ir ryžto organizuoti renginius, bei daug naujų idėjų.

Ieva Navickaitė

Trumpai apie save: Esu veikli, atsakinga, mėgstu iššūkius ir visada atkakliai siekiu savo tikslo. Man įdomu išbandyti save vykdant įvairią veiklą, įgyti naujos patirties ir nuveikti ką nors prasmingo.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Abiejose buvusiose mokyklose buvau mokinių tarybos narė. Vienoje jų leidau mokyklos laikraštį, aktyviai prisijungdavau prie renginių organizavimo, dalyvavimo įvairiose akcijose bei projektuose (pvz., paramos rinkimas ir globos namų lankymas, dalyvavimas tarptautiniame aplinkosaugos projekte ENO ir kt.).

Mano indėlis į naująją MT būtų: Sujungusi savo turimą patirtį bei naujas idėjas, galiu pasiūlyti naujų renginių, veiklos, kuriuos įgyvendinus KTUG gyvenimas galėtų tapti dar įdomesnis ir patrauklesnis.

Ignas Paplauskas

Trumpai apie save: Esu iš Raudondvario; laisvalaikiu groju gitara, šoku salsą arba leidžiu laiką su draugais. Mano nuomone, aš esu gana ambicinga, objektyvi ir įvairiapusiška asmenybė.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Mažo žmonių rato renginiai (klasės vakaronės, Salsa pasišokimai)

Mano indėlis į naująją MT būtų: meninės srities renginių praplėtimas, naujų idėjų gimnazijai generavimas, geros nuotaikos kūrimas. :)

Marija Šmulkštytė

Trumpai apie save: Esu komunikabili, ryžtinga ir aktyvi. Manau, kad optimistiškumas padeda

įveikti visas kliūtis. Nebijau išbandyt kažko naujo ir žengti į priekį.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Esu buvusi MT nare, todėl renginių organizavimas man nėra

nauja. Šiuo metu lankau muzikos mokyklą, šokių būrelį bei esu NMA lietuvių kalbos filologijos sekcijos narė.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Naujojoje MT stengčiausi aktyviai prisidėti prie renginių organizavimo bei idėjų įgyvendinimo, taip pat informacijos skleidimo. Manau, kad apie įvairias galimybes ne

tik gimnazijoje, bet ir už jos ribų turi teisę žinot visi.

Dominyka Vaičiūtė

Trumpai apie save: Esu kūrybinga ir aktyvi. Man patinka išbandyti naujus dalykus, todėl norėčiau priklausyti MT. Tačiau nesu tobula ir nemoku padaryti kai kurių dalykų, bet tobulų ir nebūna.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Prisidėjau prie ankstesnės klasės renginių organizavimo, darydavau

plakatus mokykloje vykusioms prevencinėms akcijoms.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Esu lankiusi įvairius užsiėmimus, manau, kad turėčiau idėjų naujiems renginiams arba jau esančių renginių tobulinimui.

 

TREČIOKAI:

Laurynas Ambrasas

Trumpai apie save: Turiu daug laisvo laiko, kur norėčiau skirti mokyklos renginiams. Nebijau ir moku kalbėti prieš auditoriją

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Suorganizavau anketos užpildymą. Rengiau rankų laužimo turnyrą praeitoje mokykloje. Organizavau gitaristų susitikimus praeitoje klasėje

Mano indėlis į naująją MT būtų: „Tvarka bus!“

Marta Bylinaitė

Trumpai apie save: Pati esu aktyvi, todėl nuolatos judinu aplinkinius, skatinu užsiimti kokia nors veikla. Komandinis darbas man teikia daug energijos ir pozityvių emocijų. :)

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Gimnazijos renginių visada stengiuosi nepraleisti, o taip pat ir prisidėti kad ir mažomis detalėmis – iškeptu pyragu ar nuoširdžiu palaikymu GFL varžybose. :))

Mano indėlis į naująją MT būtų: Būdama MT norėčiau ne aukštinti savo idėjas ar siekius, o padėti kiekvienai idėjai būti išpildytai iki galo 

Lukas Gataveckas

Trumpai apie save: Esu iniciatyvus, aktyvus, atsakingai atlieku visas man pavestas pareigas. Turiu savo nuomonę įvairiais klausimais ir moku ją apginti.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Priklausiau savo ankstesnės mokyklos savivaldai. Esu aktyvus LMS Kauno MSIC savanoris, dirbu Jaunimo politikos komitete bei atstovauju mūsų gimnazijai Mokyklų delegatų klube. Turiu patirties veikiant keliose nevyriausybinėse organizacijose, esu susipažinęs su įvairių NVO veikla. Organizuoju renginius ne tik gimnazijos, bet ir miesto mastu. Taip pat aktyviai sportuoju.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Renginių kokybės gerinimas bei MT veiklos efektyvumo didinimas.

Liucija Kasparavičiūtė

Trumpai apie save: Esu idėjų žmogus ir visada jų laukiu iš kitų žmonių, o svarbiausia, kad jos niekada nenueitų veltui. Visada stengiuosi visomis jėgomis, kad visos būtų įgyvendintos, kad ir kaip beprotiškai iš pradžių tai skambėtų. Manęs dažnai klausia: ,,Kam tau to reikia? Ką tu už tai gausi?“. Ir atsakymo į šiuos klausimus neturiu, bet man nieko nėra geriau, kai kiti žmonės yra laimingi ir patenkinti mano atliktu darbu.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Beveik visą savo gyvenimą buvau klasės seniūnė. Organizavau orientacinį žaidimą, mokylos ,,Killerį“, mokyklos dalyvavimą žaidime ,,Žalgiris – tavo mokykloje“, nereikšmingai prisidėjau ir prie kitų mokyklos renginių. Lankau chorą, tautinius šokius, mokausi italų kalbos, pati esu subūrusi chorą, kuris jau laikosi jau trečius metus, aktyviai dalyvauju ateitinikų veikloje, prisidedu prie vaikų stovyklų kūrimo, vasarą dirbau užsienyje, Italijoje.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Prisidėčiau ne tik darbu, kurį reikia daryti masei: karpyti lapelius, agituoti renginius (juk kažkam tai reikia daryti), bet ir dalinčiausi bei realizuočiau savo ir kitų idėjas, bandydama paversti jas tikrove.

Justinas Masaitis

Trumpai apie save: Esu perfekcionistas – jeigu daryt, tai tobulai. Stengiuosi užsibrėžti aukštus tikslus ir jų siekti tol, kol pasiekiu, nestokoju linksmumo, esu pakankamai iškalbingas ir moku būti naudingas.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Pernai metais buvau MT narys, organizavau GKL 2011, parašau sporto varžybų aprašymų, dalyvauju beveik kiekviename gimnazijos renginyje. Už gimnazijos ribų taip pat dar dirbu krepšinio teisėju.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Būčiau aš pats – su visa savo energija, perfekcionizmu ir kitomis savybėmis.

Ligita Pikturnaitė

Trumpai apie save: Esu atsakinga, darbšti, komunikabili, lengvai įsilieju į naują kolektyvą, niekada nepalieku neužbaigtų darbų. Kritiškai vertinu savo ir kitų veiklą bei dedu visas pastangas, kad pasiekčiau maksimalų rezultatą.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Prieš dvejus metus baigiau meno mokyklos dailės skyrių, todėl esu kūrybinga, kupina naujų idėjų. Buvusioje mokykloje 8 metus buvau klasės seniūnė, priklausiau mokyklos mokinių tarybai. KTU gimnazijoje dalyvauju kiekviename renginyje, svariai prisidedu prie klasių ir mokyklos puošimo švenčių metu, skatinu kitų moksleivių aktyvumą.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Būdama MT nare stengsiuosi, kad renginiai vyktų sklandžiai ir reguliariai, prisidėsiu prie jų organizavimo, siūlysiu renginius, kurie būtų patrauklūs didžiajai daliai gimnazistų, tinkamai reprezentuosiu gimnaziją už jos ribų.

Dalius Slavickas

Trumpai apie save: Mėgstu skaniai ir daug pavalgyti. Kažkada mokėjau fiziką.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Dažnai padėdavau rengiant mokyklos renginius. Prisidėdavau prie mokyklos puošimo.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Aktyviai ir visapusiškai padėčiau tiek organizuojant, tiek vedant renginius. Įpūsčiau naujo vėjo :D

Tomas Staniulis

Trumpai apie save: Esu veiklus, reiklus bei energingas gimnazistas, turintis laisvo laiko ir trokštantis, kad viskas kuo užsiimu būtų kuo geriau ir prestižiškiau padaryta. Sieksiu, kad gimnazijoje būtų kuo smagiau ir jaukiau praleisti ne tik pamokas, bet ir laiką po jų.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Esu organizavęs: nulių žygį, pavasarinį žygį, orientacinį, karaokė.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Padėčiau suplanuot ir suorganizuoti naujų renginių ir atgaivinti senuosius, kurie šiuo metu yra pamiršti.

Vaidotas Šimkus

Trumpai apie save: Esu daug bendraujantis (kas manęs nežino – ateikit su arbata, susipažinsim ;), energingas (vietoj negaliu nustygti nė akimirkai), atkaklus (kaip alkanas liūtas) bei kruopštus (siūlau gerą darbo kokybę, o ne kokią „Optima liniją“) žmogus, siekiantis, kad gimnazija kiekvienam gimnazistui taptų antraisiais namais bei vienu geriausiu gyvenimo laikotarpių.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: Pavasarinis bei „Nulių“ žygiai, Orientacinis žaidimas, Karaokė vakaras.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Turėdamas daug laisvo laiko, jį galiu skirti gimnazijos renginių organizavimui.

Mindaugas Zaikauskas

Trumpai apie save: Esu kūrybingas, visada pasiruošęs padėti. Taip pat mėgstu pabaigti pradėtą darbą ir tik tada imtis naujo.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla:  Praeitais metais buvau MT nariu, prisidėjau prie GKL organizavimo.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Prisidėsiu prie renginių organizavimo, bandysiu paversti gimnazistus aktyvesnius, stengsiuosi, kad gimnazijoje mokytis būtų gera…

Karolina Zakarauskaitė

Trumpai apie save: Niekada nemėgau pasyvaus sėdėjimo kamputyje, visada ieškau veiklos; kuo daugiau veiklos- tuo daugiau laiko ir veikti. Esu suinteresuota ir pasiryžusi aktyviai veikti MT tiek organizaciniais, tiek visais kitais iškylančiais klausimais.

Mano organizacinė patirtis, aktyvi veikla: 4 metai įvairių mokyklų MT, klasės seniūnė, organizuoti gimnazijos renginiai, LMS narė. Kita aktyvi veikla: šokiai, moksliniai-tiriamieji darbai.

Mano indėlis į naująją MT būtų: Naujos mainų ir renginių idėjos (improvizacijų vakaras, teminės dainų dienos (pvz.: Queen diena), „Karjeros savaitė“ ir t.t.), senų renginių vykdymas  ir tobulinimas pagal visas tradicijas ir siekis aktyvinti gimnazijos gyvenimą.