Probleminio klausimo sprendimo turnyras

Balandžio  23 dieną KTU gimnazijoje įvyko probleminio klausimo sprendimo turnyras. Komandos nagrinėjo dvi problemas. Abi užduotys buvo nelengvos, nes iš aštuonių buvusių komandų savo sprendimus nusprendė pristatyti tik penkios.

Komandos labai stengėsi, pristatymai buvo  išradingi. Pirmokai šiek tiek jaudinosi, vyresnieji jautėsi laisviau. Po pristatymo komandą užliedavo klausimų lavina. Turnyro rengėjai stengėsi tą laviną šiek tiek suvaldyti.

Vėl įsitikinome, kad mūsų gimnazistai kupi idėjų, ryžto, moka dirbti. Labai sunku buvo vienai komandai pasakyti, kad ji nevyks į vasaros stovyklą. O gal vyks? Gyvenimas margas…

Keturias komandas nuoširdžiai sveikiname! Jos vasarą važiuos į stovyklą prie Vištyčio.

***

I vieta – „ Žalia šviesa“ : Rūta Prosevičiūtė, Rūta Vitkutė, Kasparas Steponavičius, Laurynas Sketeris,  Auridas Litvinas – visi iš 1b klasės.

II vieta –„Išmintis“: Dalius Slavickas, Laurynas Ambraška, Karolina Zakarauskaitė, Lukas Gataveckas iš 3c klasės ir Rokas Morkūnas iš 1a klasės.

III vieta – „ Danske“:  Viltė Dilytė, Marija Šmitaitė, Rokas Budrauskas, Vaiva Grigaitė – visi iš 2Danskebank klasės.

IV vieta – „M.E.S“: Ričardas Kundelis, Liudas Auškalnis, Aistė Veličkaitė, Milda Folkmonaitė, Elena Gelžinytė – visi iš 1b klasės.