Sudalyvauk projekte „Academic brother“

Kas yra Academic Brother?

Tai savanoriška studentų iniciatyva besidalinant savo patirtimi padėti gabiems ir motyvuotiems Lietuvos jaunuoliams siekti aukštojo išsilavinimo vienuose geriausių pasaulio universitetų. Projektas yra paremtas Big Brother pavyzdžiu: kiekvienam atranką praėjusiam dalyviui bus paskirtas mentorius – sėkmingas prestižinio universiteto studentas, galintis pasidalinti savo patirtimi ir duoti naudingų patarimų apie stojimo procesą bei studijas.

Šiame projekte kaip mentoriai taip pat dalyvauja ir keletas buvusių gimnazistų: Vladimiras Oleinikovas, Dominykas Sedleckas, Laurynas Mikšys, Paulius Kantautas ir kt. Vladimiras ir Dominykas yra tarptautinių chemijos olimpiadų, o Laurynas ir Paulius – matematikos olimpiadų laureatai. 

Dėmesio: Šiuo metu galima rinktis tik Oksbridžo (Oksfordo ir Kembridžo universitetų) mentorius, kurių registraciją pradėjome ankščiau, atsižvelgdami į ankstesnį stojimo laiką.
Registracija stojantiems į Oksbridžą vyks iki rugpjūčio 20 dienos!

Kitų universtitetų mentorių registracija bus aktyvuota rudenį! Kartu bus atnaujinta ir moksleivių registracija kitiems universitetams.

Užsiregistruoti ir daugiau informacijos apie projektą galite rasti tinklalapyje: http://www.cu-ls.org/ab/

Taip pat sekite naujienas Academic Brother puslapyje veidaknygėje: http://www.facebook.com/AcademicBrother