Prezidento rinkimai 2012: Kandidatai

Šiais metais į Gimnazijos prezidentu panoro tapti trys gimnazistai:

Marija Šmulkštytė, 3 Swedbank klasė

Martynas Iščiukas, 3 Corpus Medica klasė

Ridas Rimkus, 3 Swedbank klasė

 

Šiame straipsnyje galėsite artimiau susipažinti su kandidatais.

Beje, šį penktadienį, 15:00 val. visi kviečiami į Prezidentinius debatus!

Marija Šmulkštytė

Visuomet galvojau, kad neverta išsižadėti savo norų vien dėl galimų sunkumų. Nebijau klysti, nes žinau, jog visada galima pradėti nuo pradžių. Geriau pamėginti, negu atsisakyti. Juk žinojimas, kad bandei, visada suteiks daugiau džiaugsmo. Tikiu, nėra tokių iššūkių, kurių negalėtume įveikti dirbdami išvien. Todėl noriu būti išrinkta Jūsų, nes žinau, kartu galime sukurti tokią gimnaziją, kurioje gera gyventi.

Marija Šmulkštytė

Martynas Iščiukas

„Nors 1509 litų minimalios algos ir negaliu pasiūlyti, bet esu įsitikinęs, jog priimti sprendimai atneš šį tą daugiau“ – Martynas Iščiukas, C‘ekų aukšto kandidatas į KTUG Prezidento postą!

Martynas Iščiukas

Ridas Rimkus

Kiekvienas galim prirašyti kalnus prigražintų tomų, tačiau pasikartosiu: „Ne šūkis, o žmogus – svarbiausia!“ Juk galime sėdėti valandų valandas ir galvoti, kaip raiškiau, elegantiškiau, smagiau ir gražiau save pateikti, visgi nuo to nepasikeis, kokie mes iš tiesų esame. Išvis, koks tikslas taip daryti? Manau, parodyti savo raštingumo ir, neva, orginalumo sugebėjimus, o ne patį save. Todėl mano tikslas – trumpai ir aiškiai jums pateikti save bei pagrindinius savo rinkiminės programos akcentus.

Ridas Rimkus