GFL Ruduo 2012 pusfinalių apžvalga

KTUG futbolo apžvalgininkai Saulius ir Rokas (4C) grįžta su pusfinalių apžvalgomis

Pirmasis pusfinalis

4C – 3Danske
B grupės čempionai neturėjo vargo su 2A komanda. Tačiau ketvirtokų žaidimo kokybė buvo tragiška ir demonstruodami tokį nusiteikimą varžyboms jie gali net nesitikėti pergalės. Jų priešininkai, 3Danske klasė, po įtemptos kovos (tik po pratęsimo), įveikė 4A vyrus. Lemiamu metu prabilęs Danskių puolimas perrašė savo klasės istoriją ir jie pagaliau pateko į išsvajotajį TOP ketvertuką. Verta pastebėti, kad šios dvi komandos jau buvo susitikusios grupės varžybose, kuomet 4C vaikinukai įrodė savo pranašumą prieš nepilnos sudėties žaidusią Danskių gvardiją (12-3). Ar užteks 3Danske vaikinukams ryžto atsirevanšuoti ir iškopti į finalą? O gal 4C bus ta siena, kurios Danskiams nepavyks pramušti?

Svarbiausios mikrodvikovos

Saulius Juočiūnas vs Paulius Jonas Vitunskas
Kai gynėjai šneka su žiūrovais, o vartininkai džiaugiasi rudens šalčiu, šie du žaidėjai terorizuoja priešininkų vartus ir visiems primena, kad GFL‘e žaidžiamas futbolas.

Ąžuolas Čiukas vs Tomas Tvarijonas – Justinas Grigaitis – Matas Grigaliūnas
Rūstus Lietuvos klimatas žada drėgną aikštelę, kuri tikrai pridarys papildomo darbo vartininkams.

Antrasis pusfinalis

3Swed – 2C
Nustebinę visą gimnaziją savo triuškinančia pergale prieš praėjusio sezono čempionus 3CorpusMedica klasę jie jau ketvirtfaliuose paskelbė, kad GFL Ruduo 2012 karalius bus kitas. Pusfinalyje jie jau antrąkart šiame sezone surems špagas kojas su 3Swedbank klase (pirmasis susitikimas baigėsi 4:7 Akų naudai). Swed‘ai abiejuose ketvirtfinaliuose demonstruodami užtikrintą žaidimą nugalėjo 2B klasę.
Greitai sužinosime, ar 2C sugebės išpildys norą įrodytisavo pranašumą.

Svarbiausios mikrodvikovos

3Swedbank puolimas vs Rokas Ridzevičius
Turbūt geriausias gimnazijoje nominalus gynėjas turės įrodyti savo vertę prieš visas komandas palaužiantį Swed‘ų puolimą.

Ąžuolas Dvarionas vs Šarūnas Totoraitis
Abu žaidėjai pasižymi stulbinančiu greičiu, tačiau kažkuris vistiek prie kamuolio suspės pirmas. Kuris?