GFL finalų apžvalga

 

 

Nakągi. Ruduo artėja į pabaigą. Jau ryt užbaigsime ir 2012 metų Rudens GFL‘ą. Taigi, Rokas ir Saulius pristato paskutiniųjų šio sezono rungtynių, mažojo ir didžiojo finalų, apžvalgėles. Susitinkame jau ryt Gardao stadione.

Mažasis finalas

2C – 3Danske

Daug netikėtumų pateikę bei praeitų metų čempionus diferencijavę 2C berniukai buvo sustabdyti pusfinalyje. Kitoje aikštelės pusėje jie susitiks su 3Danske klase, kuri pagaliau perlipo užkeiktąjį ketvirtfinalio barjerą, bet atsitrenkė į kreivą, tačiau tvirtą 4C sieną. Mažasis finalas – tai abiejų komandų aukščiausias pasiekimas. Liko tik išsiaiškinti, kurie bus stipresni. Ar naujokai pasidabins medaliais jau per pirmąjį savo GFL‘ą? O gal pergale džiaugsis gimnazijoje seniausiai apsigyvenę ir jau apkerpėti spėję danskiai? Visi klausimai bus atsakyti rytoj, per mažąjį finalą, 14h garde.

Didysis finalas

3Swed – 4C

„2011-tųjų lapkričio 29 diena, 15-ta valanda. GFL 2011 Ruduo finalas. Kovoja 3C ir 2 Swedbank klasės.“
Panašu, kad istorijai lemta pasikartoti. 4C gvardija pusfinalyje,  net ir likę mažumoje, sugebėjo rasti priešnuodžių danskių spaudimui ir  iškovoti taip trokštamą kelialapį į finalą. Pusfinalyje nugalėję 2C vaikinukus, 3Swedbank klasė antrus metus iš eilės svarbiausiame sezono mūšyje stos į kovą prieš dabartinę 4C komandą.  Pernai metų sezono užbaigimas  jo  stebėtojams padovanojo daugybę aistrų ir netikėtumų. Nežinantiems pranešime – jis baigėsi tik po 8 metrų baudinių serijos. Šiais metais swedai trykšte trykšta noru atsirevanšuoti. Ar kupini sportinio pykčio 3Swedbank berniukai sugebės nukauti šiais metais retkarčiais sužybsinčią 4C komandą? O gal fortūna atsuks Swedams nugarą? O gal Liaugis išbėgs į aikštelę? Sezono finišas jau rytoj, 15-tą valandą. Tu privalai ten būti!