Kandidatai į naująją mokinių tarybą

Visą pastarąją savaitę vyko registracija į naująją mokinių tarybą. Buvo sulauktos net 27 norinčiųjų anketos. Visi jie kūrybingi, ryžtingi, ambicingi, tačiau tik 11 bus išrinkti Jūsų, Gimnazistai ! Kiekvienas trumpai prisistatė save bandydamas įtikinti, kad būtent jis vertas tapti naujosios MT dalimi. Tad štai visi 27 kandidatai prieš jus :)

 

PIRMOKAI

Arnoldas Gritė

Trumpai apie save: esu labai aktyvus, išradingas, turiu gerų idėjų. Patinka komandinis darbas, taip pat mėgstu prisidėti prie renginių organizavimo ir kitų mokyklos renginių bei projektų kūrimo bei idealizavimo.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: ankstesnėje savo mokykloje nuo 7 klasės buvau mokinių tarybos narys. Dėl šios priežasties dažnai tekdavo prisidėti prie įvairių sričių organizavimo: marketingo, idėjų generavimo, bei bendravimo su svečiais, todėl manau, kad KTU gimnazijos mokinių taryboje būčiau naudingas su savo įgyta patirtimi ir turimomis žiniomis.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: patekęs į KTU gimnazijos mokinių tarybą, dėčiau visas pastangas, kad Jums mokytis gimnazijoje būtų kuo geriau ir įdomiau, mėginčiau surengti tokius renginius kaip:

  1. Protmušis,
  2. Talentų vakaras,
  3. Kompiuterinių žaidimų turnyrai,
  4. Geriausios klasės rinkimai (mokytojai už atitinkamą elgesį skirtų arba atimtų taškų, o daugiausia jų surinkusi klasė laimėtų),
  5. TV žaidimo „Prajuokink mane“ atitikmuo,
  6. Mainai tarp A, B ir C klasių,

ir dar daugelį kitų įdomių renginių, kuriuos sugalvočiau mokslo metų eigoje.

Eglė Gelšvartaitė

Trumpai apie save: esu draugiška, linksma, veikli, kūrybinga, aktyvi. Mėgstu dirbti komandoje, stengiuosi padėti, jei kam reikia mano pagalbos. Laisvalaikiu groju gitara, mėgstu aktyvų laisvalaikį ir keliones.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: organizavau keletą klasės renginių buvusioje mokykloje, padėjau savo sesei IESN renginių organizavime ir kitoje šios organizacijos veikloje. Daugiau didesnės organizacinės patirties neturiu, tačiau norėčiau jos įgyti būdama MT dalimi.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: turiu daug idėjų. Aktyviai prisidėčiau prie MT veiklos. Padėčiau organizuoti renginius ir atstovaučiau pirmokų interesus taryboje.

Gabija Vilkaitė

Trumpai apie save: esu amžina optimistė, tuo užkrečiu kitus, bandau bet kokius sunkumus įveikti šypsena, mėgstu veiklą, tad stengiuosi prisidėti prie visko.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: esu organizavusi keletą klasės popiečių, visada prisidėdavau prie renginių, bet patirties niekada per daug nebūna, tad MT man yra puikus būdas jos įgyti. Veikla – šoku Lindy Hopą, lankau daug įvairių užsiėmimų mokykloje, žodžiu, tikrai esu aktyvi :)

Tavo indėlis į naująją MT būtų: ne tik kursiu idėjas, tačiau ir atsakingai atliksiu darbus. Aš manau, kad man būdingos savybės reikalingos darbui komandoje – paprastumas, išklausymas, supratimas, tad gerinsiu MT veiklą kuo galėsiu :)

Gertrūda Lazaravičiūtė

Trumpai apie save: esu draugiška, komunikabili, aktyvi, mėgstu organizuoti renginius ir pati juose dalyvauti, bendrauti su žmonėmis bei klausytis muzikos. „Imagine all the people living for today“ (liet. Įsivaizduokite žmones, gyvenančius šia diena) – ši eilutė iš John’o Lennon’o dainos „Imagine“ yra man įsimintiniausia. Aš, kaip ir J. Lennon’as, tikiu, kad pasaulis būtų gražus, jei žmonės gyventų šia diena, stengtųsi elgtis taip, kad po to nesigailėtų, niekada nepasiduotų, neprarastų vilties ir žinotų, kad gyvenimas yra trumpas, todėl švaistyti laiko veltui negalima. Tai stengiuosi daryti ir aš.:)

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: organizacinė patirtis, aktyvi veikla. Pernai priklausiau KJG mokinių parlamentui, ten kartu su kitais nariais organizavau įvairius renginius, stengiausi, kad mokykloje būtų jauku ir gera. Taip pat buvau klasės seniūnė, padėdavau organizuoti klasės išvykas, ekskursijas ir kt. Šiuo metu lankau MUN klubą, debatus, dalyvauju įvairiuose tarpmokykliniuose renginiuose, tokiuose kaip LIMUN’as.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: jei patekčiau į KTUG MT, galėčiau organizuoti renginius, siūlyčiau ir padėčiau įgyvendinti naujas idėjas, noriai dalyvaučiau organizuojant bendrą veiklą su kitomis gimnazijomis. Stengčiausi, kad KTU Gimnazija išliktų vieta, į kurią visada norėtųsi sugrįžti.:)

Gytė Gerulaitytė

Trumpai apie save: esu veikli, atsakinga ir mėgstu iššūkius. Manau, kad optimistams gyventi yra lengviau, tad stengiuosi visada šypsotis. Mėgstu komandinį darbą, taip dirbti yra smagiau ir paprasčiau.

Tavo organizacinė patirtis aktyvi veikla: trejus metus savo mokykloje buvau seniūnė. Būvimas seniūne išugdė atsakomybę už priimtus sprendimus ir komandos valdymo sugebėjimus. Dalyvavau Pilietinio ir tautinio neformaliojo vaikų švietimo ( vietos bendruomenei aktualių ir pilietiniam bei tautiniam ugdymui skirtų visuomeninių darbų organizavimo) programoje „Piliečio žadintuvas“.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: padėčiau įgyvendinti kilusias idėjas bei atneščiau naujų minčių.

Indrė Urbelytė

Trumpai apie save: esu pirmokė ir noriu būti MT nare, nes manau, kad galėčiau padaryti daug gero gimnazijai.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: esu organizavusi daugybę pasirodymų ir projektų. Keturis metus gyniau bendramokslių interesus ir ieškojau atsakymų į visiems rūpėjusius klausimus. Kasmet dalyvaudavau mokyklos seniūnų susirinkimuose ir turėjau pasiūlymų, kurie buvo teigiamai įvertinti.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: MT pasistengčiau būti kuo vertingesnė. Nebūčiau tyli pelytė ir netylėčiau, jei siūlomi sprendimai atrodytų prasti ir nenaudingi gimnazijai. Stengčiausi patobulinti publikos nesutraukiančius renginius arba pakeisti juos naujais. Pasiūlyčiau rengti spelling’o konkursą ir kiekvienoje klasėje pastatyti popieriaus rūšiavimui skirtą dėžę, diskotekas rengti gamtoje arba jas daryti temines. Manau, kad daugiau idėjų ir man, ir kitiems naujokų kandidatams kils ilgiau pabuvus šios gimnazijos dalimi.

Justė Dilytė

Trumpai apie save:

  • Esu Justė Dilytė.
  • Mėgstu šokoladą :)
  • Į gyvenimą žvelgiu žodžiais „Lalalalala..“
  • Esu realistė, todėl tą pusę stiklinės išgeriu.. :D

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: buvau savo buvusios mokyklos MT, taip pat buvau LMS’e. Aktyviai dalyvauju įvairiuose renginiuose, olimpiadose.. :)

Tavo indėlis į naująją MT būtų: turiu žvitrią akį, aštrų protą bei darbščias rankas, kurių pagalba galėčiau pridaryti įvairių plakatukų, lankstinukų, karpinukų.. :))

Justė Marija Simanauskaitė

Trumpai apie save: esu aktyvi, kūrybinga, atvira, draugiška bei kupina idėjų asmenybė. Gyvenimo neįsivaizduoju be 3 dalykų: futbolo, muzikos ir kulinarijos. Optimizmo man taip pat nestinga, todėl kiekvieną dieną pradedu su šypsena veide bei tikslu nuveikti ką nors ypatingo. Mano gyvenimo moto: „Žmogus yra laimingas tiek, kiek pats tokiu nori būti.“

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: įvairių mokyklose rengiamų veiklų organizavimas: tolerancijos diena, apsikabinimu diena, gerumo ženklų savaitė, mokytojų diena.

Modernaus folkloro festivalio „Mums gera“ ir „Mažosios scenos dienų“ organizavimas Kauno jėzuitų gimnazijoje. Dalyvavimas MEP(Mokomajame Europos Parlamente), LIMUN (Lithuanian Model of United Nations).

Tavo indėlis į naująją MT būtų: visų pirma, tapusi KTUG MT nare, stengčiausi pasiūlyti kuo daugiau inovacijų, kurios galėtų tobulinti mokinių bendruomeniškumą bei aktyvumą. Ypač atsižvelgčiau į mokinių laisvalaikio KTUG organizavimą, kadangi tai, mano nuomone – viena iš svarbiausių sudedamųjų dalių, kuriant jaukią bei draugišką mokyklos atmosferą.

Valentina Černiauskaitė

Trumpai apie save: nors gimnazijoje esu tik pirmus metus, manau, jog nemažai žmonių mane jau pažįsta – esu draugiška, kūrybinga bei linksma. Negaliu nei dienos išsėdėti namuose – visad ieškau veiklos sau bei kitiems. Jei ko nors imuosi – visuomet padarau iki galo, nes nematau prasmės stengtis, jei negali to pilnai įgyvendinti.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: organizavau penktokų bei devintokų stojamuosius egzaminus į Kauno Jėzuitų gimnaziją, klasės ekskursijas, Kauno miesto teniso varžybas bei rekolekcijas, einantiems prie Sutvirtinimo Kauno Jėzuitų gimnazijoje.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: skirčiau daug laisvo laiko gimnazijos labui: padėčiau išpopuliarinti jau esamus renginius, stengčiausi juos pakeisti pagal mokinių pageidavimus bei suorganizuoti kuo daugiau naujų renginių.

ANTROKAI

Andrius Kriukas

Trumpai apie save: įstojau į KTUG iš Kauno „Saulės“ gimnazijos, laisvalaikiu važinėju riedučiais, domiuosi IT, debatavimu ir verslo, vadovavimo sritimis. Mėgstu naujoves ir genialias idėjas. Pats esu atsakingas už vieno teatro techninę dalį, dalyvauju įvairiuose renginiuose.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: vienerius metus buvau Kauno „Saulės“ gimnazijos MT narys. Ilgą laiką domiuosi organizacine sritimi. Dalyvauju su tuo susijusiose konferencijose (kaip „The Global Leadership Summit“, „Prawdziwy Sukces“ [liet. „Tikroji Sėkmė“] ir t.t.). Jau kelis metus padedu organizacijai „Gyvenimo Žodis“, kuri organizuoja vasaros, žiemos stovyklas ir konferencijas. Taip pat debatuoju KTU Gimnazijoje.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: naujos idėjos, aktyvus dalyvavimas KTUG MT veikloje, naujų iniciatyvų skatinimas ir, be abejo, organizuotas renginių realizavimas bendradarbiaujant su mokiniais! Be viso to, labai norėčiau prisidėti prie „KTUG Žinių” plėtojimo.

Eglė Janušonytė

Trumpai apie save: esu kūrybinga bei ambicinga ir labai noriu tapti MT dalimi. Labiausiai man patinka keliauti, pažinti kitų šalių kultūras bei domėtis muzika, todėl mokausi anglų, prancūzų, japonų ir ispanų kalbų bei groju pianinu, ukulele bei gitara, be to, užsiiminėju jaunųjų mokslininkų veikla.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: 7 metus mokykloje organizuodavau didžiąją dalį renginių, taip pat metus atlikau socialinę praktiką Kauno muzikiniame teatre ir organizavau frankofonijos dienas, 5 metus buvau klasės ir choro seniūnė, 5 metus šokau modernaus šokio teatre “Aura” ir lankiau Kauno sakralinės muzikos mokyklą, o dabar debatuoju, piešiu, mokausi kalbų, dainuoju ir lankau gitaros pamokas

Tavo indėlis į naująją MT būtų: jeigu būčiau naujosios MT dalis, pasistengčiau į renginius pritraukti kuo daugiau gimnazistų ir įgyvendinčiau tokias renginių idėjas kaip “Naktis mokykloje”,  madų šou bei frankofonijos dienos. Norėčiau priklausyti MT, kadangi noriu ir galiu padėti mūsų gimnazijai tapti dar geresne ir gražesne vieta mums visiems.

Ignas Kazlauskas

Trumpai apie save: gyvenime vadovaujuosi šiais žodžiais: „Gyvenk taip, kad vėliau nesigailėtum“,- tad esu maksilmalistas ir iš gyvenimo bandau išspausti kuo daugiau. Tą patį bandysiu padaryti ir gimnazijoje- išspausti iš jos viską, kad mums, gimnazistams, nebūtų joje liūdna ir nuobodu. Stengiuosi būti originalus ir visada ieškosiu galimybių realizuoti save.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: esu „Birštono jaunimo klubo “ narys ir per trejus metus jame suorganizavau ne vieną renginį. Esu dalyvavęs keliuose projektuose bei kursuose apie lyderiavimą ir komandinį darbą. Dalyvauju „Kiwanis“ bei panašaus tipo organizacijų veikloje.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: kaip jau minėjau, ieškau, kur realizuoti save, ir manau, kad MT yra puiki vieta tam. Taip pat noriu įnešti ugnies į gimnazijos veiklą, kuri, mano manymu, yra šiek tiek apsnūdusi . O jei tiksliau, tai tikiuosi įkurti „Kiwanis“ klubą. Turiu galybę idėjų teminėms diskotekoms ar vakarams. Tiesiog tikiuosi sukurti tokią atmosferą gimnazijoje, kad iš jos nesinorėtų išeiti.

Jonas Budrauskas 

Trumpai apie save: esu aktyvus gimnazistas, dalyvaujantis daugumoje KTUG renginių. Esu klasės seniūno pavaduotojas. Mėgstu dalyvauti organizacinėje veikloje. Lankau gimnazijos šokius, kad galėčiau tinkamai išlydėti abiturientus per paskutinįjį skambutį. Turiu atliekamo laiko, kurį mielu noru paskirčiau gimnazijos veiklai. 

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: šeštoje klasėje buvau klasės seniūnas, mano viešpatavimo laikais klasė pasiekė neregėtas aukštumas. Aktyviai dalyvauju klasės veikloje.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: mano indelis į naująją MT būtų aktyvus dalyvavimas renginių organizavime: senų, visiem patinkančių renginių, bei naujų, pagal gimnazistų norus.

Liudas Auškalnis

Trumpai apie save: esu gan egoistiška persona- mėgstu būti dėmesio centre, įvykių sūkuryje, būti apsuptas protingų ir įdomių žmonių. Tačiau jeigu atitinkamai daug dėmesio gausiu pats, skirsiu daug dėmesio ir kitiems: organizuosiu įvairią aktyvią veiklą, stengsiuosi žingeidiems kolegoms sudaryti geriausias aplinkybes patenkinti žinių troškimą.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla : dalyvauju klasės, gimnazijos, miesto ir visos Lietuvos moksleivių renginiuose, tokiuose, kaip TEDx Youth organizacija, debatai, klasės išvykos, LIMUN, klausau paskaitas ISM universitete jaunimo verslumo, anterprenerystės temomis. Šiomis žiniomis noriu dalintis su kitais.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: būčiau tas žmogus, kuriuo galima pasitikėti: Taryboje pirmas imčiausi didelės atsakomybės, pirmas pasisiūlyčiau suieškoti kokie renginiai vykdomi Kaune ar kitur, sisteminti informaciją ir ja dalintis FB puslapyje. Jei šio plano būtų laikomasi, rezultate gautume, kad kiekvienas gimnazistas sužinotų apie rimtus renginius, projektus ar paskaitas lengvai, jam būtų sudarytos visos galimybės sužinoti apie juos ir juose dalyvauti. Tai būtų netgi žymiai efektyviau nei didinti renginių, kaip “Alias turnyras” ir panašiai, skaičių.

Monika Tarvydytė

Trumpai apie save: aš esu žingeidi, besidominti naujovėmis, pasitikinti savimi ir turinti lyderio savybių . Mano gyvenimo kredo – „Kritikuoji – siūlyk, pasiūlei – padaryk!“

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: praėjusiais metais buvau MT narė KTUG. Taip pat dvejus metus buvau klasės seniūnė KJG gimnazijoje. Ši veikla išugdė gebėjimą vadovauti, būti atsakingai už priimamus sprendimus, turėti ir sugebėti apginti savo nuomonę. Taip pat esu organizavusi daug renginių muzikos mokykloje, kurią baigiau prieš vienerius metus. Aš lankau sportinių šokius jau 11 metų. Ši sporto šaka išugdė manyje norą visada siekti geriausio rezultato. Jau antri metai dalyvauju NMA veikloje. Taip pat priklausau Academic Brother organizacijai.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: naujų renginių organizavimas ( šokių vakarai, susitikimai su režisieriais, aktoriais, verslininkais), argumentuota nuomonė įvairių klausimų sprendime, įgytos patirties mokyklinėje ir užklasinėje veikloje įgyvendinimas.

Patricija Gudeikaitė

Trumpai apie save: esu entuziastinga, turinti idėjų, vietoje nenustygstanti ir daug tikslų vienu metu siekianti gimnazistė.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: buvusioje gimnazijoje buvau MT narė, todėl organizacinės problemos man nėra naujiena ir neįgyvendinamas iššūkis.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: norite, kad gimnazijos bendruomenė taptų dar vieningesnė? Gimnazijos renginiai vyktų sklandžiai ir salytėje vos tilptų mokiniai? Jei taip, pažadu Jums, nenusivilsite!

Ričardas Kundelis

Trumpai apie save: labas! Esu komunikabilus, draugiškas, pilnas spontaniškų idėjų žmogus. Moku dirbti komandoje, kai reikia -galiu paimti vadžias į savo rankas. Nors esu gan užimtas, vis surandu laisvo laiko, todėl jį ir noriu panaudoti atstovaujant gimnazistų lūkesčius MT. Daug nepripasakosiu, jei nepažįstat gerai – pasiklausinėkit ;)

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: senoje mokykloje yra tekę tiek organizuoti, tiek pravesti vieną kitą renginį, buvau labai aktyvus mokyklos gyvenime – trumpai teko atstovauti jos Mokinių Taryboje. Gimnazijoje stengiuosi dalyvauti visuose renginiuose, su savimi atsivesti kuo daugiau gimnazistų, padėjau puošti gimnaziją šventėms ir renginiams, šiais metais prisidėjau prie GFL‘o organizavimo. Taip pat į MT einu ir dėl savų priežasčių – noriu įgyti patirties organizavime ir darbo komandoje.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: siūlau save, darbui stengsiuosi atiduoti visą save, o kai aš noriu, galiu viską padaryti tobulai. Nesu tas, kuris siūlo šauniausias idėjas (tokio ir vieno užtenka), bet aš iš tų, kurie tas idėjas gali padaryti tikrove!

Rokas Morkūnas

Trumpai apie save: komunikabilus, ambicingas, siekiantis savo tikslo, atsakingas.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: praeitoje mokykloje priklausiau MT tris metus, pernai buvau gimnazijos mokinių taryboje. Begalė renginių ir konkursų dalyvis, kuriuos gavęs įvairiapusiškos patirties.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: geras :)

Rūta Marija Nadišauskaitė

Trumpai apie save: sveiki, Gimnazistai! Pretenduoju tapti gimnazijos MT nare antrus metus. Man šis darbas patinka. Mėgstu bendrauti su žmonėmis, man rūpi gimnazijos gyvenimas ir jos įvaizdis. Dažnai užsiimu per daug darbų ir galbūt ne visada pavyksta juos įgyvendinti, tačiau stengiuosi iš visų
jėgų!

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: praeitais metais buvau  MT narė. Dalyvauju įvairiuose projektuose, labdaros akcijose. Baigiau aštuonmetę muzikos mokyklą, trejus metus lankiau dainavimo pamokas. Daug keliauju, mokausi kalbų.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: esu pasiruošusi išpildyti gimnazistų lūkesčius, atstovauti jų interesus. Manau, jog laikas naujai pažvelgti į kai kuriuos tradicinius mokyklos renginius.

TREČIOKAI

Agnė Jaudžemytė

Trumpai apie save: esu komunikabilus ir draugiškas žmogus, kuriam sunkiai sekasi pykti J. Niekuomet neignoruoju kitų pasiūlymų bei nebijau priimti kritikos. Manau, jog viena svarbiausių savybių yra tolerancija. Džiaugiuosi, kad ją turiu, todėl galiu iš daugybės skirtingų nuomonių surasti tinkamiausią sprendimą. Mano kūrybingumas ir kartais pernelyg didelis pedantiškumas padeda atlikti visus darbus atsakingai, kruopščiai ir taip, kaip sugebu geriausiai.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: esu padėjusi vesti keletą vietinės reikšmės grupės pristatymo koncertų, organizavau teminius gimtadienius bei vakarėlius (,,Tūkstantis ir viena naktis“, ,,Epochų vakaras“, ,,Hollywood“, ,,Jūra“, ,,Mafija“, ,,Retro“, ,,Venecija“). Dėl to niekuomet nebijau prisiimti atsakomybės bei puikiai žinau, kaip reikia dirbti komandoje, rasti kompromisą tarp daugelio skirtingų nuomonių ir suprantu, kokių renginių bei jų pristatymų reikia, norint sudominti kuo daugiau gimnazistų.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: jei būčiau naujos mokinių tarybos dalis norėčiau pasiūlyti daug naujų renginių bei padididnti gimnazistų susidomėjimą jais. Štai keletas naujų mano siūlomų renginių:

1.Teminiai penktadieniai. Tai galėtų būti vienas penktadienis per mėnesį, kai gimnazistai atitiktų tam tikrą stilių, o per ilgąją pertrauką salytėje grotų to stiliaus muzika.

2.Šventinė šiluma. Šios akcijos metu norintys gimnazistai galėtų sukurti atvirukus, kurie būtų dovanojami senelių prieglaudoms arba mesti į fojė pastatytą dėžę savo senus žaislus, kuriais vėliau džiaugtūsi mažyliai, gyvenantys vaikų namuose.

3.Madų šou. Šio renginio metu gimnazistai galėtų pristatyti savo sukurtas drabužių kolekcijas, kurias madų šou metu vilkėtų patys gimnazistai. Už geriausius pristatymus būtų dovanojami drabužių parduotuvių čekiai. Tokios patirties turiu pati, dėl to surasti rėmėjus man nebūtų problema.

4.Popietė su žymiu žmogumi. Kažkurią vieną mėnesio dieną į gimnaziją būtų galima pakviesti žymų žmogų, kuris papasakotų apie savo karjerą, atsakytų į gimnazistų klausimus. Juo galėtų būti bet kas: aktoriai, laidų vedėjai, bankininkai, dėstytojai ar net buvę gimnazistai.

Dominyka  Vaičiūtė

Trumpai apie save: Esu kūrybinga, darbšti, mėgstu atlikti kruopščius darbus, todėl net smulkių, atrodo, nereikšmingų darbų tikrai neliks! Noriu bendrauti ir būtinai susipažinti su tais, kurių nepažįstu. :)

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: praeitais metais daug prisidėjau prie klasės ir mokyklos puošimo. Dalyvavau daugelyje mokyklos renginių.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: noriu pamatyti mokyklos gyvenimą iš įvairių pusių, todėl kursiu, galvosiu ir stengsiuosi, kad visos idėjos būtų įgyvendintos!

Goda Barilaitė

Trumpai apie save: esu komunikabili, mėgstu aktyvią veiklą, bendrauti su žmonėmis, visada stengiuosi visur dalyvauti, prie visko prisidėti, todėl ir šįkart pagalvojau – kodėl gi nepabandžius? Nebijau iššūkių ar prisiimti atsakomybės bei visada stengiuosi viską atlikti iki galo ir kuo geriau.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: buvusioje mokykloje buvau klasės seniūnė, praeitais metais priklausiau MT ir organizavau nemažai mokyklos renginių. Manau, kad per šiuos metus įgijau tam reikiamos patirties ir šiemet taip pat puikiai susitvarkyčiau su MT narės pareigomis.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: prisidėčiau prie renginių organizavimo, siūlyčiau naujas idėjas bei padėčiau jas įgyvendinti. Taip pat nepamirščiau ir paprastų, bet vis dėlto labai svarbių darbelių: mokyklos puošimo šventėms, plakatų piešimo, renginių reklamavimo ir t.t.

Laura Valiukevičiūtė

Trumpai apie save: esu gyvybinga asmenybė, mėgstanti išsilaisvinti nuo rutinos. Jaučiu stilingumą ir turiu kūrybinių. Visada esu pasiruošusi ištiesti kitam pagalbos ranką, lengvai susibendrauju su naujais žmonėmis, nebijau apsikrauti įvairia veikla bei nepasimetu sudėtingose situacijose.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: prisidėjau prie buvusios gimnazijos renginių organizavimo, mokyklos dekoravimo švenčių metu, rašiau į mokyklos laikraštį. Penkerius metus lankiau Žilinsko galerijoje „Vaikų meno laboratorijos“ dailės būrelį, kartu su mokytoja Nijole Jurkuviene organizavome edukacinius renginius muziejaus darbuotojams. Labai mėgstu aktyvų laisvalaikį, šiuo metu dalyvauju mokyklos debatų būrelyje, LIMUN bei MEP veikloje, žaidžiu tenisą.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: įneščiau šviežių idėjų į MT veiklą, stengčiausi patenkinti gimnazijos bendruomenės reikalavimus nebijočiau apsiimti įvairių darbų ir aktyviai prisidėčiau prie MT darbo.

Martynas Iščiukas

Trumpai apie save: daugelis plačiau apie mane sužinojo iš rinkiminės programos :) Linksmas, komunikabilus, kupinas idėjų, ryžto, noro dirbti ir aktyviai dalyvauti MT veikloje.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: savanoriška organizacinė veikla klube „Interact“, renginių, susitikimų, kelionių  organizavimas klube „Vespa fanai“.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: aktyvus dalyvavimas vykdant MT tikslus. Pasiūlyti gimnazijos bendruomenei įgyvendinti idėjas, kurias pateikiau kandidatuodamas į MT prezidento postą. Panaudoti turimus įvairių organizacijų vadovų kontaktus, rengiant įvairius renginius:

AIESEC – buvusi Lietuvos skyriaus prezidentė AUŠRA IGNOTAITĖ;

Kauno Romuvos Rotary klubas – prezidentė REGINA NAVICKIENĖ;

Kauno Rotaract klubas – DONATAS VELYKIS;

JKLJS (Jungtinės Karalystės Lietuvos jaunimo sąjunga) – prezidentas VYTAUTAS JACKEVIČIUS, Lietuvos komercijos atašė Anglijoje asistentę GABIJA DAUGĖLAITE;

Goldman Sachs bankas – viceprezidentas Londone PETRAS VAIČIUS;

Ridas Rimkus

Trumpai apie save: koks aš esu? Charizmatiškas, ambicingas, užsispyręs, rimtas, labai atsakingas, tačiau ir linksmas, ir komunikabilus. Kai svarstomi rimti dalykai, ypatingai susikaupiu, tačiau visu kitu laiku- mėgstu nuolatos pajuokauti ir bendrauti laisvai, be jokių oficialiosios kalbos apribojimų.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: MEP‘o ir LIMUN‘o projektų nuolatinis dalyvis, (vieną kartą buvęs MEP sesijos pirmininku) NJJ(nepriklausomo jaunimo judėjimo) palaikantysis, „The Suspenders“ grupės įkūrėjas. Tai pat esu dalyvavęs ir susipažinęs su JKL(Jaunųjų konservatorių lyga) veikla.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: dauguma dalykų, kuriuos norėjau padaryti tapęs prezidentu: nuo renginių ir renginukų iki pačios balsavimo sistemos įdiegimo. Kadangi nemoku labai gražiai karpyti popierėlių, piešti ar klijuoti, manau, kad daugiau reikšiuosi kaip idėjų kūrėjas, jų kritikas ir įgyvendintojas, negu kaip žmogus, kuriam bus pavesta atlikti tam tikra užduotis ir kuris atliks ją, neįdėdamas jokios savo idėjos.

Rokas Budrauskas

Trumpai apie save: esu aktyvus, gabus, optimistiškas, komunikabilus, atsakingas ir pasiruošęs dirbti moksleivis.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: padėjau Enriko MT organizuoti kelis renginius. Surengiau LIMUN konferenciją mūsų gimnazijoje. Taip pat suorganizavau Protų mūšį, kurį taip pat planuoju rengti ir šiais metais.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: be galo daug noro ir pasiryžimo organizuoti renginius bei daug naujų, įdomių idėjų.

Vaiva Grigaitė

Trumpai apie save: esu aktyvi, nepavargstanti (lankau trejus šokius), kūrybinga, darbšti, patikima, nebijau prisiimti atsakomybės. Noriu prisidėti prie renginių organizavimo mokykloje ir pati įgyti dar daugiau patirties.

Tavo organizacinė patirtis, aktyvi veikla: prisidėjau prie praėjusiais metais vykusio „Protmušio“ organizavimo, šiemet Kalbų dienai padėjau papuošti mokyklą, taip pat prisidedu per šventes puošiant klasę. Vasarą vykusioje stovykloje buvau viena iš Talentų vakaro organizatorių ir vedėjų.

Tavo indėlis į naująją MT būtų: esu dalyvavusi daugelyje mokyklos renginių, žinau, kokios yra mokyklos tradicijos, todėl stengčiausi jas tęsti. Taip pat padėčiau įgyvendinti naujoves, siūlydama savo idėjas.