StartupSpace kviečia į savo renginį!

Gimnaziste,

Nepraleisk tokios progos!

StartupSpace renginys – drauge su „AppCamp“ kviečia į „Mobiliosios programėlės – sėkmingas verslas“. Renginio metu apie mobiliųjų programėlių verslą pasakos UAB „App Camp“ generalinis direktorius Tomas Martūnas ir „MobilityBee“ įkūrėjas bei generalinis direktorius Ernestas Žvaigdinas.

Laikas: Vasario 12 d. 18 val.
Vieta: Studentų g. 67, Kaune
Renginys nemokamas
Registruokis adresu: https://docs.google.com/forms/d/19oe7rImbiOScySnnhflLMVW8IGBoC99zYV7Zukr9ZBI/viewform

Pirmasis vakaro pranešėjas Tomas Martūnas yra įvykdęs daugiau nei 50 sėkmingų mobiliųjų programėlių, mobiliojo interneto ir TV projektų. Vėliausias projektas Mobofree.com jau perkopė dviejų milijonų vartotojų ribą ir toliau sparčiai populiarėja. Renginio metu Tomas pasakos apie mobiliųjų aplikacijų verslo perspektyvas ir galimybes Lietuvoje.

Antrasis renginio pranešėjas Ernestas Žvaigdinas pasakos apie mobiliojo marketingo galimybes. „MobilityBee” – tai mobiliosios komercijos platforma, leidžianti verslui lengvai pasiekti savo klientus išmaniojo telefono pagalba. Ernestas taip pat yra uždaros akcinės bendrovės „Idėjų Spaustuvė“ ir „E-Bros“ partneris bei Baltijos Lyderystės ugdymo instituto (BILD) valdybos narys.

Neužmirškite užsiregistruoti !