Buvę gimnazistai grįžta!

Mindaugas Ubartas

 

Gyvenime vadovaujuosi keturiais principais- sveikata, žodis, parašas ir laisvė. Be sveikatos nieko nepadarysi, kad ir kaip norėsi. Norint pasiekti ką nors, reikia ne tik kalbėti, bet vykdyti tai, ką šneki. O jei padedi parašą, turi aukoti galvą, ranką, kad tai būtų įgyvendinta. Ir dar laisvė… Laisvė būti nepriklausomam nuo nieko: neduoti  kyšio, neimti kyšio, nebūti suvaržytam priklausomybių.

 

 

Balandžio 18 dieną į gimnaziją sugrįžo trečiosios laidos gimnazistas Mindaugas  Ubartas, šiuo metu vadovaujantis ,,Tele2” bendrovei Estijoje. Jokio oficialaus tono, šypsena veide, iš vidaus spinduliuojantis paprastumas ir nuoširdumas  – visiems susirinkusiems paliko įspūdį ir tos pora valandų, kurias praleidome klausydami jo gyvenimo istorijos, tikrai neprailgo. Mindaugas pradėjo savo pasakojimą, kuris net ir snaudžiančius privertė atsibusti. Įvykiai skriejo nuo gimnazijos laikų, prisiminimų iš MLT bei gyvenimo ,,barake” iki stažuotės Amerikoje, darbo pupelių plantacijoje (kur suprato, kokio darbo gyvenime tikrai nenorėtų )ir vadovaujančių pareigų telemunikacijų bendrovėse. Paprastai ir aiškiai, mūsų svečias išdėstė pagrindinius principus ir vertybes,kuriomis turėtume vadovautis, jei ateityje norėtume pradėti savo verslą. Mindaugas vis kartojo, kad svarbiausia įžvelgti ne riziką, o galimybes. Kaip pats paminėjo, sėkmės paslapties neturi, nes kiekvienam sėkmė yra skirtingi dalykai, todėl kiekvienas turim atrasti savo sėkmę.

Net ir praėjus paskirtam laikui, niekas nenorėjo išeiti iš salytės-  visiems buvo labai smagu paklausyti Mindaugo Ubarto ir paklausinėti įvairių dalykų. Dėkojame Mindaugui, kad surado laiko pas mus užsukti ir tikimės, kad ateityje dar aplankys gimnaziją.