GIMNAZIADA

Sveiki!

Jau įvykdytas pirmasis Gimnaziados etapas! Paaiškėjo 9 klasės, kurios galės toliau dalyvauti renginyje. Taigi prisistatymų sulaukėme iš 1a,1b,2a,2b,2c,3Swedbank, 3Danskebank, 3CorpusMedica bei 4c.

Pažiūrėkime, kaip jos bandė įrodyti, kad būtent JŲ klasė verta šauniausiosios vardo.

 1a

1a

Moto:1a – let’s go everybody! Visi skirtingi, bet tikslas vienas. Iššūkiai, pergalės, gyvenimas linksmas!

Aprašymas: Na ką gi, čia – 1a! Tai gal jau nieko nebereikia sakyt? Ne, mes neleisim sau mirt iš kuklumo! Nors naujokai, mušam rekordus – jau pavergėm Gimnazijos vaikinų ir merginų akis, o gal ir širdis, užkariavom studentų miestelio sporto aikšteles, ne vieną ir ne du kartus lipom ant olimpiadų ir konkursų pjedestalų. Veiklos susirandam patys, tad mokytojams nereikia vargt mąstant, kaip gi juos atitraukus nuo pamokų rutinos?! Mūsų vaikinai – šauniausi džentelmenai, o merginos – puikiausios damos! Gyvenimas be durų rankenos ar išmušti saugikliai – tik kasdienės problemėlės, todėl gyvenam reggae ritmais ir sakom – įveikus C++, Gimnaziada nebaisi!

1b

1b

 

Moto: Ranka – rankon, širdis – širdin.

Aprašymas: Mes laikomės drauge, kad ir koks vėjas bepūstų.

 2a

2a

Moto: Neskubėk ir būsi paskutinis!

Aprašymas: Olimpiadininkų ir šviesulių klasė, kurios nariai turi daugybę bendrų interesų, puikiai sutaria tarpusavyje ir yra itin draugiški VISIEMS!

 2b

2b

Moto: 2B- veža.

Aprašymas: Kai prireikia pagalbos, visada atsiras norinčių ir gebančių padėti, nes mūsų klasėje gausu įvairias talentais apdovanotų asmenybių. Mes visi skirtingi, tačiau kartu ir vieningi. Kai pagauname reikiamą greitį, mūsų jau niekas negali sustabdyti ir lekiame visu greičiu pirmyn. Į priekį mus veža beribis kūrybiškumas, atkaklumas siekiant tikslo, o jei netyčia suklupsi – visada išvysi ištiestą pagalbos ranką.

2c

2c

 

 

Moto: Tik įkopęs į didžiausias aukštumas pamatysi, kaip žemai esi. (Lao Dzė)

Aprašymas:                                                                    

Labas, parlamente, tau ir vėl rašau

Aprašyk mano klasę, labai prašau.

Esu fanas Šarūnas iš barako puikaus,

Aš nešioju KTUg’o vardą ant bliuzono viršaus.

Pamačiau Gimnaziadą mokyklos žiniose,

Nuo tada supratau, kad ji mums skirta.

Tad dabar apie klasę papasakot norėčiau,

Juk tai pirmoji užduotis, kurią įvykdyti turėčiau.

Susitikome tik šiemet, bet jau esame šeima,

Atskira valanda mums tikra kančia.

Mokomės, tūsinam, viskas normaliai,

Nors matematikos genijus ir ne mūsų daliai.

Esam fainiausi, cekiukai jauniausi,

Ketinam laimėt, juk žinai – mes geriausi!

Parlamente, aš tavo fanu liksiu visada,

Tad dabar traukiu ruoštis Gimnaziadai,

O dabar – paka.

 3Swedbank

3a

Moto. „Pieną reikia gerti kiekvieną dieną“ (J.J.)

Aprašymas. 10 swed‘ų tiesų:

  1. J.J. keliai nežinomi.
  2. Swed‘ai rimtai tik po vestuvių.
  3. „Grąžinti į raštinę“- negirdėjom.
  4. Gyvenime turi būti tik vienas Robertas. Jaftokas.
  5. Nevok. O jei vogi, vok atsargiai.
  6. Pas mus šeštų nėra.
  7. Šildomės Saulutėje.
  8. „Fiksuojam. 3a jokių paskaitų.“
  9. Nebijom atvirauti, vis tiek išformuos.

3Danskebank

3b

Moto. „svarbu dalyvauti, o ne laimėti“ :)

Aprašymas. Sveiki! Mes, 3 Danske klasė, galbūt nepasižymime ypatingu tvarkingumu ar disciplina, bet mes esame draugiški, drąsūs, kūrybingi, iniciatyvūs, nuoširdūs ir svarbiausia – visur dalyvaujantys. Mūsų klasės atstovų galima rasti visur: nuo gimnazijoje organizuojamų renginių, tokių kaip LDK, prancūzų teatro ir dainos konkursų, ekonomikos stovyklos, iki su mokykla visiškai nesusijusios veiklos. Mums svarbiausia ne laimėti, bet dalyvauti ir pasiimti iš kiekvieno renginio kiek galima daugiau žinių, patirties ir, žinoma, gerų emocijų.

3CorpusMedica

3c

Moto. Ką galima padaryt rytoj, jokiu būdu nedaryk tuoj.

Aprašymas. Mūsų klasė išsiskiria tuo, jog berniukų ir mergaičių santykis yra maždaug 2:1. Visi yra savotiški, linksmi ir žinoma draugiški. Bent vieną kartą į savaitę užsukus pas mus į klasę per ilgąją pertrauką galima rasti suolus nusėtus picų dėžėm.

4c

4c

Moto. Jie matos mus riedant, jie nekenčia.

Aprašymas. 12 klasėje amžius svyravo nuo 16 iki 19 metų. Per tris metus sugebėjo padaryti viską išskyrus nusipirkti baterijas laikrodžiui, todėl niekada nežino, kada prasideda ir baigiasi pamokos. Užtat jų nuostabioji auklėtoja žino, kaip nustebinti savo mylimiausius ir priversti jų klasę kvepėti apelsinais. Jos palaikymo dėka, kai sekasi cekai tampa GFL čempionais, kai nesiseka – laimi dar kartą. Nors klasėje vienybė, lygybė, brolybė, tačiau grožio koficientą klasėje kelia vyriškoji giminė. Nepaisant to, moterys yra šių cekų varomoji jėga, be kurių jie negali žengti nė menkiausio žingsnio, o ką jau kalbėti apie kelionę į McDonald‘s. Egzaminams ruošiasi Karališkos erdvės ritmu: „Ei ko čia sėdi, ateiki su manim pašokt, mažas bėgėdi, tau dar daug ko reik išmokt.“ Sklinda gandai, kad šios klasės moteris traukia jaunesni berniukai, o vaikinai sugeba suvirpinti ne tik gimnazisčių, bet ir mokytojų širdis.