GIMNAZIADA

prisistatymas

Kiek lengvabūdiški, tačiau energija bei noru trykštantys cekučiai, ambicingi akų aukšto pirmūnai, o gal puikiausių rezultatų siekiantys bekų moksleiviai? Jauni, bet kupini šviežių idėjų pirmokėliai, ar egzaminų maratonui besiruošiantys abiturientai? Kuri gi mūsų gimnazijos klasė yra pati gudriausia, sportiškiausia, kūribingiausia, aktyviausia, pati GERIAUSIA klasė? Į šį klausimą padėjo atsakyti beveik visą mėnesį vykęs ir didelio pasisekimo sulaukęs renginys –„Gimnaziada“! Be papildomai skiriamų taškų už gerus pažymius, tvarką klasėse, aprangos kodą ir pan., vyko netgi septyni etapai bei baigiamajamasis šou!

Pirmasis etapas –prisistatymas, visi moksleiviai turėjo pasukti galvą kaip pristatyti save iš geriausios pusės bei patraukti komisijos akį. Šioje užduotyje nugalėtojais tapo 2c klasė, surinkusi 37 balus.

prisistatymai

 

Iškart po to startavo protmūšis, kuris reikalavo  pasukti galvą bei būti susikrovus nemenką žnių bagažą. Jo metu ne tik sužinojome, kad Dramblio Kaulo krantas yra šokolado gimtinė, bet ir kad mūsų moksleiviai ne iš kelmo spirti!

Daug juoko iki ašarų atnešė estafečių etapas, kuomet berniukai (ką jau tik berniukai, ir netgi kelios panelės) atlikdami įmantriausias užduotis demonstravo vikrumą, stiprumą bei miklumą.

protmusis/estafetes

Tolimesnė užduotis nušluostė nosį pačiam Kanų festivaliui,  o moksleiviai įrodė, visus atsilenkimus padaro netik Chuckas Norisas, gimnazijoje vyksta ne ką mažiau stebuklų nei  pačiame Hogvartse,  o „Twilight’o“ dievaičiai gyvena visai ne Forkse, o studentų miestelyje! Taigi jei kas dar nesupratot šio etapo tikslas buvo sukurti anonsą pagal burtų keliu ištrauktą filmą ir pademonstruoti savo fantaziją!

filmai

Kitas uždavinys taip pat pareikalavo meninės gyslelės,–teturėdami porą žirklių, klijų, senų laikraščių bei šiuklšlių maišų mokiniai turėjo kuo išradingiau aprengti komandos dalyvį!

Jau keliaujant į pabaigą gimnazistam teko dalyvauti orientaciniame, išpainioti suktas mįsles ir nusifotografuoti mums visiems iki skausmo žinomose gimnazijos apylinkių vietovėse. Ir beabejo, kaip gi Gimnaziada apsieis be mūsų pačio nuostabiausio direktoriaus? Taigi tik patys drąsiausieji išdrįso būti pratestuojami mūsų didžiai gerbiamo Bronislovo Burgio, ir visai ne veltui, nes reikėjo nemažai pasukti galvą.

orientacinis

Galiausiai galinčios apversti viską aukštyn kojom –baigiamasis pasirodymas. Salytė virto mašina laiku ir mes kartu su visa bendruomėne akies kampučiu žvilgtelėjome į priešistorę, perbėgom kartu su Elviu presliu rokenrolo žingsneliu ligi beprotiško 8tojo dešimtmečio ir nukeliavom ne tik į mūsų dabartinius metus , bet ir į tolimesnę ateitį! Visus šiuos pasirodymus vertino kompetetinga komisija, o kas gi galėtų ištarti verdiktą jei ne mūsų buvę gimnazistai? Ant jų pečių gulė ne tik pagrindiniai pasirodymai, bet ir netikėta užduotis dalyviam –sukurti trumpą „repą“!

Didysis pasirodymas

Tik perbėgus tokį užduočių maratoną ir įveikus ne ką prastesnius priešininkus buvo suteikta galimybė pasivadinti geriausia gimnazijos klase! O juk varžomasi buvo tikrai ne veltui! Dviejų  nugalėjusių klausių laukė 1000lt kuponas ekskursijos autobusui apmokėt i ju pageidaujama pasaulio krasta! Taigi dar kartą pasidžiaukime pačiai pačiai geriausia 2C, visai nedaug jiem nusileidusia 2b, bei paguoskime ovacijomis 1ą klasę kuriai pritrūko visai nedaug iki prizinės vietos!

DSC_1493Be to, norime pasidžiaugti, kad taip aktyviai dalyvavot užduotyse. 2013 metų Gimnaziados balų maksimumas – 624 balai. Štai paskutinioji renginio taškų lentelė:

GImnaziada 2013