Išrinkta naujoji mokinių taryba!

Štai ir pasirodė mūsų šaunioji KTUG Mokinių Taryba!

KTUG MT 2013

Šiais mokslo metais ją sudarys:

1. Indrė Urbelytė 2A
Gyvenime vadovaujuosi viena paprasta A. de Saint Exupery mintimi: Pasidarai amžinai atsakingas už tą, su kuo susibičiuliauji.“

2. Gabrielė Kramiliūtė 3C
Esu užsispyrusi bei siekianti tikslų asmenybė. Stengsiuosi gimnaziją padaryti tokia vieta, kur kiekvienas ateina ne tik mokytis, bet ir gerai praleisti laiką.

3. Vainius Podolinskis 2C
Esu vietoje nenustygstantis, komunikabilus ir linksmybes mėgstantis žmogus. Laisvalaikiu laipioju uolomis, sportuoju, būnu su draugais ir klausau muzikos. Taip pat, jau pusantrų metų savanoriauju „Miegančiuose Drambliuose“ organizuojant ir vedant renginius.

4. Monika Budrytė 2A
Esu aktyvi, kūrybinga, draugiška bei atsakinga mergina. Noriu, kad visi gimnazistai pamėgtų gimnaziją taip, kaip ją mėgstu aš, todėl nusprendžiau prisidėti prie jos tobulinimo ir kūrimo.

5. Eglė Kliučinskaitė 1A
Esu aktyvi, atsakinga bei kūrybinga, paprastumą ir nuoširdumą vertinanti pirmokė. Džiaugiuosi, jog patekau į MT, nes noriu savo veikla prisidėti prie gimnazijos bendruomenės kūrimo ir tuo pačiu įgyti daugiau patirties bendravimo ir organizavimo srityse bei pasitikėjimo savimi.

6. Monika Tarvydytė 3A
Esu žingeidi, siekianti užsibrėžto tikslo, nebijanti iššūkių – tai žodžiai, geriausiai apibūdinantys mane. Vadovaujuosi principu: „Nieko nėra neįmanomo!“

7. Rūta Stanevičiūtė 2C
Esu drąsi, kūrybinga bei be galo draugiška. Man patinka dirbti komandoje, bendrauti su žmonėmis. Galiu išklausyti kitus, nebijau išsakyti savo nuomonę. Esu energinga bei kupina naujų idėjų, kurias drauge su kitų pagalba bei užsidegimu galiu realizuoti.

8. Monika Jotautaitė 2C
Manau, esu labai atvira ir nuoširdi, be galo mėgstu bendrauti, susipažinti su naujais žmonėmis. Esu aktyvi – noriu visur dalyvauti ir prie visko prisideti.

9. Aistė Jakubauskaitė 2C
Per 10 metų pakeičiau 4 mokyklas ir 9 klasės auklėtojas. Mėgstu dalintis idėjomis su kitais.

10. Meda Kerševičiūtė 1A
Esu paprasta mergaitė, linksma, faina, draugiška, bet tuo pačiu jautri, rūpestinga ir kartais rimta. Šneku ir visada nusišneku. Pričiuožusi meniška siela, negalinti gyventi be fotoaparato ir užrašų knygutės. Apie viską galvojanti, permąstanti kiekvieną smulkmeną: iš musės daranti dramblį, o prireikus iš dramblio musę.

11. Ieva Šalnaitė 1C
Aš faina, jūs faini. Mano misija – bendromis pastangomis paversti šiuos mokslo metus pačiais fainiausiais KTU Gimnazijos istorijoje. :)

12. Rokas Ridzevičius 3C
Sveiki! Savo dalyvavimu šios nuostabios bendruomenės veikloje sieksiu skatinti visus nenustoti jos tobulinti. Esu tikras, kad įnešiu naujų bei įdomių idėjų. :)