Įvyko Lapkritinės 2013

Dar prieš kelias akimirkas gimnazistai sėdėjo žvakių šviesoje ir dalinosi gražiausiomis mintimis su kitais. Lapkričio 15 dieną įvyko tradicinis KTUG renginys, Lapkritinės. Jose susirinkę gimnazistai skaitė įdomias mintis, kalbėjo poezijos žodžiais, dovanojo nuoširdžiausias dainas bei turėjo galimybę pamąstyti apie gyvenimo ypatumus. Be viso to, ištvermingiausieji kūrė dainas po stulpelį rašydami jų žodžius. Dėkojame visiems, kurie atėjo ir pasidalino dalimi savęs.

Žvakių šviesa tradiciniame KTUG renginyje Lapkritinėse.
Žvakių šviesa tradiciniame KTUG renginyje Lapkritinės.

Žygimantas Končius, 1A:
Buvo labai romantiškas, šiltas ir ramus pasisedėjimas tarp nuoširdžių, atvirų žmonių. Man patiko sugrįžti į save ir pagaliau niekur neskubėti, tiesiog buvo smagu akimirkai sustoti, pamąstyti ir išgirsti nuostabių minčių.

Valentina Černiauskaitė, 2A:
Pernai lapkrutinėse nebuvau, tik girdėjau atsiliepimus. Bet pagal juos šios Lapkritinės buvo geresnės. Man labai patiko, kad skaitė daug poezijos ir daug dainavo. Taip pat labai patiko Jurgio Pralgauskio idėja kurti dainas su istorija po sakinį.

Ieva Semėnaitė, 2C:
Labai labai šiltas renginys. Padėjo trumpam pamiršti visus savaitės vargus ir prisiminti tai, kas svarbiausia.

Gabija Augaitytė, 2B:
Vis dar negaliu atsigauti – renginys buvo puikus! Nuostabi muzika, eilėraščiai, mintys, mandarinai ir žmonės, kurie atidavė dalelę savęs visiems ten esantiems bei sukūrė labai šiltą, jaukią atmosferą. Nesinorėjo ardyti tylos, nesinorėjo išeiti… Buvo labai gera.