JBEC’14

    Jau ketvirtus metus iš eilės Kauno Technologijos Universitetas organizuoja moksleivių inžinerines varžybas. JuniorBEC (Junior BEST engineering competition – Jaunių BEST inžinerinės varžybos) – tai ketvirtus metus iš eilės BEST (Board of European Students of Technology) organizuojamos moksleiviams skirtos inžinerinės varžybos, kurios vyks 2014 m. vasario 6 d.

Board of European Students of Technology
Board of European Students of Technology

    Renginyje dalyvaus Kauno miesto ir Kauno miesto rajono mokyklų moksleiviai, vyresniųjų klasių mokiniai (orientuojamasi į 10-12 klasių mokinius). Savaitę prieš renginį, moksleiviams bus įteikta atvejo tyrimo (case study) užduotis, kurią jie turės išsinagrinėti ir ištirti: sugalvoti prezentaciją, ar kitą įdomų pristatomąjį būdą, kurį turės pristatyti pagrindinę renginio dieną. Atvejo tyrimo užduotis (case study) apima ne tik techninę, tačiau ir vadybinę probleminę analizę.

    Komandų sudarymas, varžybų azartas, popamokinė veikla ir neeilinių užduočių sprendimas, skatina moksleivius dalyvauti neįprastame renginyje, kuriame bus supažindima su Lietuvoje vykdomais technologiniais projektais, technologinių sričių galimybėmis Kauno technologijos universitete bei patiems priartėti ir pajusti kaip yra vykdomi technologiniai mokslai.

    Renginio tikslas – siekti supažindinti moksleivius su naujomis technologijomis, skatinti labiau domėtis inžinieriniais mokslais.

Registracija: http://goo.gl/gd8F08