Prezidento rinkimai 2017: kandidatai

Šiais metais gimnazijos mokinių prezidento pareigas panorėjo užimti net keturi gimnazistai:

Dovydas Januška 3c

Vaiva Šarauskytė 3c

Benediktas Girdvainis 3b

Karolis Mažeika 3c 

Prezidentiniai debatai vyks kitą trečiadienį (spalio 18 dieną) salytėje, kur laukiami visi KTUG bendruomenės nariai.

Na, o dabar galite paskaityti daugiau apie kandidatus.

 

Dovydas Januška

Mano tikslus galima išskaidyti į dvi pagrindines dalis:

1)      Atvira MT ir tiesioginis atstovavimas mokinių interesams

a) Išplėstinis mokinių tarybos modelis: periodiškai bus organizuojami susitikimai su klasių seniūnais siekiant aptarti klasėms rūpimus klausimus.

b) Dažnesni MT susitikimai su administracija bei aktyvesnis balsas gimnazijos taryboje.

c) Pasiūlymų dėžutė, o tuo pačiu tarybos FB paskyroje viešinama anketa nuomonėms, pasiūlymams ir pastebėjimams.

d) Į darbą orientuota atmosfera posėdžiuose.

e) Atskaitomybė: taryba socialinėje erdvėje kas mėnesį pateiks veiklos ataskaitą.

2)      Bendruomeniškumas ir tradicijos

a) Siekis vienyti bendruomenę – šalia Gimnazijos kino klubo atgaivintos populiaresnių filmų peržiūros ir bent kartą per du mėnesius organizuojamas gitarų vakaras.

b) Atnaujintas žygeivių klubas – suorganizuotas pavasario žygis bei bent du nedideli žygiai po Kauno apylinkes.

c) Esant susidomėjimui, toliau organizuojami mainai su įvairiomis Kauno ir Lietuvos mokyklomis (norėčiau pakartoti mano galva nusisekusius mainus su Kauno dailės gimnazija) bei praeitų tarybų pradėtos iniciatyvos ir akcijos.

 

Vaiva Šarauskytė

 

 

Pradėkime nuo pradžių. Mokinių savivalda gerai nefunkcionuos be Mokinių Tarybos. Todėl mano pirmasis tikslas būtų neabejotinai sudaryti kuo stipresnę ir vieningesnę tarybą. Atrankų metu ieškočiau būtent labiausiai motyvuotų žmonių, norinčių puoselėti Gimnaziją.

Antrasis tikslas – kad Mokinių Taryba nebūtų kažkoks kas savaitę susirenkantis būrelis žmonių ir niekas nežino kas ką daro. Padaryčiau viešas Mokinių Tarybos posėdžių dalis, į kurias galėtų ateiti kiekvienas gimnazistas bei kartu aptarinėti planus.

Trečiasis tikslas – būti žmogumi, su kuriuo visada būtų galima susisiekti ir pasidalinti savo idėjomis, neramumais ar lūkesčiais. Be to, suburti tą kolektyvą, kuris visuomet jums praneštų viską laiku.

Ketvirtasis tikslas – ir toliau puoselėti tradicinius renginius, neapleisti KTUG žinių, prisidėti prie Gimnazijos Kino Klubo gaivinimo, jei mokiniai išreikš tokį norą, toliau tęsti mainus.

Penktasis mano tikslas – gerinti informacijos sklaidą. Naujienas tiek KTUG MT facebook‘o paskyroje, tiek lentoje fojė, tiek ant langų, tiek ant lentų.

Per daug ko naujo nežadėsiu, nes esu atvira JŪSŲ idėjoms čia ir dabar. Apie jas galėsite papasakoti MT susirinkimuose, žinute KTUG MT facebook‘e, el. paštu ktug.mt@gmail.com, bet kuriam iš MT atstovų arba „Arbatėlėje su administracija“. Praėjusių metų praktikoje Mokinių Taryba nusprendė surengti keletą pokalbių su administracija dėl labiausiai rūpinčių klausimų. Norėčiau ir toliau tai tęsti ir būtinai pranešti visiems gimnazistams apie tokį pasisėdėjimą ir situacijos aptarimą.

Dalyvaudama Mokinių Tarybos bei Gimnazijos Tarybos veikloje pastebėjau, jog iš tiesų mums reikia visų gimnazistų įsitraukimo. Todėl visų labai laukčiau visuose aptarimuose. Kad kartu galėtume spręsti apie renginių laikus, kuriuos žymius žmones kviesime į Gimnaziją, kas ves vieną ar kitą renginį, kaip dažnai darysime žaidimų popietes ar filmų vakarus ir daug daugiau.

Su manimi viską spręsime visi kartu.

 

Benediktas Girdvainis

 

SVEIKI!!!!
Esu 3B klasės mokinys Benediktas Girdvainis. Kandidatuoju į KTUG prezidento postą, nes manau, kad esu geriausias kandidatas. Kodėl? Nes esu pareigingas, atsakingas, šmaikštus, charizmatiškas, atviras, motyvuotas, ambicingas ir daug kitų lėkštų būdvardžių mokantis pasakyti žmogus. Aš – ne tik žodžių, bet ir darbų žmogus¡¡¡ Šiemet įkūriau GPL ir tikiuosi, kad tai nebus vienintelis mano šių metų išradimas. Esu itin laimingas KTU gimnazijoje ir noriu, kad kiekvienas šios didelės šeimos narys jaustųsi taip pat:–) Žinau, kad nenuvilsiu Jūsų. Te laimi geriausias!
Su meile,
Jūsų BENEDIKTAS.

 

Karolis Mažeika

 

Nori, kad gimnazijos renginiai suburtų visą KTUG bendruomenę?

Tikiesi, kad gimnazija taps antrais namais?

Manai, jog mokinių ir administracijos santykiai gali būti dar geresni, o parlamentas- visiems atviras ir efektyviai veikiantis bei išgirstantis ir išpildantis moksleivių lūkesčius?

Jei taip, balsuok už Mažeiką!

Mainai su šauniausiomis Lietuvos mokyklomis, galimybė prisėsti su mėgiamu mokytoju prie arbatos puodelio, didelis renginių, vienijančių visą gimnazijos bendruomenę ir puoselėjančių tradicijas pasirinkimas, žygeivių bei kino klubai, dar įdomesnės KTUG žinios, diskotekos, kurių nevogs žvėriukas ir dar daugiau gali tapti realybe!