Išrinkta nauja mokinių taryba!

Šiais metais buvo atrinkti 11 veiklių žmonių, kurie atstovaus mokinius, jų interesus ir yra pasiryžę nuveikti nemažai darbų gimmnazijos labui.

 
2018/2019 metų KTUG mokinių taryba:

  1. Simas Paluckas, 1A
    Aš esu Simas.Taip, Simas, o ne Simonas. Labai mėgstu muziką bei gerus pokalbius. Jei kada nors norėsite pasikalbėti – aš visada laukiu žinučių arba akų aukšte mielai sutiksiu pasikalbėti. Taip pat dievinu maistą, kavą bei miegą. Esu čia, nes tikiu, kad tai geriausia gimnazija Lietuvoje. Labai stengsiuosi kuo daugiau jūsų pažinti, tikiuosi turėsime daug nuostabių patirčių bei pokalbių.
  2. Ugnė Miničiūtė, 1YNOT
    Labai mėgstu gerus filmus ir domiuosi fotografija, o save galiu apibūdinti kaip labai aktyvią ir tikslų siekiančią asmenybę. Per šiuos metus noriu kuo daugiau prisidėti prie gimnazijos gyvenimo ir padėti joje visiems jaustis kuo geriau.
  3. Ieva Visockytė, 1YNOT
    Esu aktyvistė. Darau daug, nes manau, kad iš gyvenimo reikia semtis kuo daugiau patirčių. Tvirtai tuo tikiu, todėl ir norėjau patekti į MT. Manau, kad tai yra nuostabi galimybė geriau suprasti gimnaziją ir atrasti save. Mane įkvepia tai, kad čia matau daug žmonių, kurie nebijo sakyti savo nuomonės ir keičia mokyklos ateitį savo idėjomis ir bendromis jėgomis. Esu dėkinga, kad galiu būti to dalimi ir džiaugiuosi, kad pagaliau atradau vietą, kur esu laiminga.
  4. Augustė Jaškūnaitė, 2A
    Idėjos gyvuoja mumyse. Maniškės išlenda netikėtai, nedrąsiai. Kuomet suprantu, kuo tai gali baigtis, mano akys ima žibėti džiaugsmo liepsnelėm. Tačiau to nepakanka. Noriu idėjomis pasidalinti – tai padeda joms sužydėti. Noriu išklausyti – drauge jos bus stipresnės ir leis mums tobulėti. Noriu kurti kartu.
  5. Justė Griškonytė, 2B
    Netuščiažodžiausiu – darysiu viską, ką gebėsiu. Tada žiūrėsime į rezultatus.
  6. Nerida Akulionytė, 2Helis
    Juodos arbatos ir šiltų pokalbių mėgėja. Man patinka bendrauti su žmonėmis, dalintis idėjomis ir jas įgyvendinti. Esu draugiška ir pasiryžusi padėti visais klausimais (tik ne fizikos).
  7. Austėja Lazaravičiūtė, 2Helis
    Stropi ir rimta. 1/5 laiko rasi pamokoje, 4/5 – akvariume. Ironija – gyvenimo variklis.
  8. Kristina Ivoškaitė, 3A
    Taigi, aš esu Kristina! Lankau tinklinį bei jogą, šoku lindy hopą, labai mėgstu leisti laiką su šeima ir draugais, tik gaila, kad to laiko paroje per mažai. Esu labai linksmas žmogutis, su manim visada galima pasišnekėti. Aš išklausysiu ir pasistengsiu padėti! Taip pat visada padarau tai, ką pasakau – esu žodžio žmogus, todėl manim tikrai galima pasitikėti. Manau, kad apie mane užteks tiek, geriau pašnekėti ne virtualioje erdvėje.
  9. Gabija Kišonaitė, 3A
    „Kaip mes norim, taip gyvenam, aukštyn kojom“. – Keistuolių teatras
    Aš nemėgstu standartų – be keistumo nėra jokio grožio, todėl priklausyčiau tik keistuolių teatrui, nes tuomet 500 gramų vandens yra ne 500g divandenilio oksidas turintis 88,6 % deguonies ir 11,4 % vandenilio, o lekiančios mintys (100g), skambėjimas (200g), Tavo akys (300g), vakaro tyla (400g) ir amžinas gyvenimas (500g)…
  10. Augustė Dubauskaitė, 3A
    Esu gana įvairi asmenybė, daranti gana daug spontaniškų sprendimų. Pakeisti mokyklą vienuoliktoje klasėje – vienas jų (nesigailiu). Labai mėgstu keliauti, atrasti naujas įdomias vietas, avokadus ir teatrą. Jei kada norėsi sužinoti labai skanų sviestinių moliūgų sriubos receptą ar šiaip pakalbėti, visada lauksiu per ilgąją pertrauką Akų aukšte.
  11. Kazimieras Jasaitis, 3A
    Viena iš svarbiausių projektų gryninimo dalių yra jos kritikavimas. Galiu drąsiai sakyti, kad moku pažvelgti į problemas iš kitos perspektyvos ir nebijau keisti savo nuomonės. Domiuosi fotomanipuliacija, jaučiu atsakomybę, kad gimnazijos viešinamas turinys būtų vizualiai estetiškas.

MT el. paštas – ktug.mt@gmail.com