Bronislovui Burgiui atminti

Ilgametės Gimnazijos darbuotojos Rasos Rainienės laiškas Gimnazijos bendruomenei dėl Bronislovo Burgio atminimo projekto:

Mieli kolegos, mokytojai, moksleiviai esantys ir baigę Gimnaziją, tėveliai ir visi Gimnaziją remiantys darbais, žodžiu ar mintimis,

Kviečiame išsakyti savo nuomonę ar viziją ir padėti įamžinti Bronislovo Burgio, vieno iš KTU gimnazijos įkūrėjo bei ilgamečio šios unikalios įstaigos vadovo atminimą. Tai būtų liudijimas mums esantiems ir ateinančioms kartoms, kad mes žinome ir pamename savo ištakas, kad esame dėkingi už sukurtą išskirtinę erdvę mokymuisi ir mokymui, vieni kitų ir savęs pažinimui bei auginimui. Vėl gruodis – Bronislovo Burgio gimtadienio mėnuo. Vėl prisimename. Bet šįkart bendruomenė, Gimnazija ir, galbūt, net jos kiemelio erdvė yra pasirengusios priimti ir materializuoti Bronislovo Burgio mintį į atmintį. Šis žmogus mums išsakė begales nuostabių minčių, todėl prašome dalintis savo prisiminimu ir suvokimu apie tą, Jums svarbiausią. Laukiame Jūsų idėjų elektroniniu paštu info@ktug.lt iki 2023 metų balandžio 30 dienos.